Verspreid het leesvirus

 

 

 

Verspreid het leesvirus

Verspreid samen met ons het leesvirus. Voor alle kinderen en jongeren die nu thuiszitten verzamelen we alle acties en initiatieven waarbij je gratis lees- en leermateriaal kan raadplegen. Van online voorleessessies tot podcasts, van leesfragmenten tot boekentips, van te gekke kleurplaten tot digitale oefenboekjes...

Met de paasvakantie in het voorzicht is het tijd voor ontspanning, gelukkig kan je dankzij de magie van een goed boek ook vanuit je woonkamer reizen door tijd en ruimte en nieuwe werelden ontdekken. #verspreidhetleesvirus is dus de boodschap.

Ik verspreid het leesvirus

smartphone-4103051_640.jpg

Toon ons hoe jij het leesvirus verspreidt en win een boekencheque

Bovendien organiseren we regelmatig leuke wedstrijden waarbij er heel wat boekencheques te winnen vallen. Hoe verspreid jij het leesvirus bij jou thuis? Heb jij een favoriete leesplek? Of een bijzondere leeshouding? Hoe studeer jij samen met je broers of zussen? Neem er een originele foto van en post deze op Instagram met de hashtag #verspreidhetleesvirus. Dan komt jouw foto ook op de feed onderaan de website te staan. En wie weet win jij wel een boekencheque t.w.v. 15 euro.

Meer info

#Verspreidhetleesvirus is een initiatief van Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts en wordt gecoördineerd door Boek.be en haar leden.

Verspreid het leesvirus