Nieuwe reeks Digidokter gaat van start!

Van september 2022 tot juni 2023 schotelen we weer 10 interessante sessies voor. Van Canva, Instagram en WhatsApp tot tweedehandsspullen online verkopen, betalen met je smartphone of fiets- en wandelroutes uitstippelen.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk! Met het formulier of aan de infobalie van de bibliotheek of Spikkerelle. Inschrijven met een betaling met UiTPASpunten kan enkel aan de infobalie. De Digidoktersessies kosten 5 euro of 10 UiTPASpunten.

We starten telkens met een korte uiteenzetting over een bepaald onderwerp. Na de lezing (10-11 u.) volgt een 'spreekuur' (11-12 u.) met de mogelijkheid vragen te stellen. Je kan gerust je laptop, smartphone of tablet meebrengen naar dit spreekuur.

De sessies gaan door in Zaal Ter Biest in de bibliotheek van Avelgem.

In samenwerking met Spikkerelle en Avansa Mid- en Zuidwest.