Mijn Leestipper

Op zoek naar een goed boek?

Je krijgt elke maand persoonlijke leestips recht uit de collectie van je eigen bibliotheek.

Mijn Leestipper

De boekentips komen recht uit de fictiecollectie van je eigen bibliotheek en zijn gebaseerd op jouw leenhistoriek en leesprofiel. Met Mijn Leestipper weet je vanaf nu altijd wat gelezen!

Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Leestips op maat voor volwassenen

Loop je wel eens verloren in het aanbod van de bibliotheek? Lees je graag en sta je steeds open voor nieuwe ontdekkingen? Mijn Leestipper adviseert en inspireert je graag. Om je te leren kennen en gerichte aanbevelingen te doen, baseert Mijn Leestipper zich op jouw leesvoorkeuren en leenhistoriek.

Als je je de eerste keer aanmeldt, stelt Mijn Leestipper je enkele vragen. Zo krijgt je leesprofiel vorm. Een eerste lading leestips volgt meteen. Elke maand opnieuw tipt Mijn Leestipper boeken die je verrassen en prikkelen. Mijn Leestipper vertelt je ook waarom je bepaalde leestips te zien krijgt. Als je dat wil, krijg je een e-mail als er nieuwe leestips klaarstaan.

Meld je aan voor Mijn Leestipper

Krijg je graag elke maand vers leesvoer aangereikt, meld je dan aan op mijnleestipper.bibliotheek.be met je Mijn Bibliotheek-profiel. Alle boekentips komen uit de Nederlandstalige fictiecollectie van je eigen bibliotheek.

Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan op Mijn Bibliotheek.