Fundels zorgen voor urenlang lees-, luister- en speelplezier!

Leen gratis digitale kinderboeken via de bibliotheek

Liever geen hersenloze televisie voor jouw kinderen nu de scholen en bibliotheken sluiten? Laat hen dan spelenderwijs leren en hun leesvaardigheid oefenen met de digitale kinderboeken van Fundels. Alle ouders in coronanood krijgen nu 15 boekjes en twee extra uitleningen per week cadeau om de kinderen zoet te houden tot de paasvakantie. Zoals steeds kies je uit een collectie van meer dan 100 boekjes.

1/ Download de Fundels-app.

2/ Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel.

3/ De 15 gratis boekjes verschijnen bovenaan in het catalogusscherm onder ‘Jouw collectie’ en zijn beschikbaar tot 3 april.

4/ Ontleen elke week 2 extra boekjes in de catalogus. Deze uitleningen zijn telkens 1 week geldig: van 14 tot 22 maart, van 23 tot 29 maart en van 30 maart tot 03 april. Veel lees- en speelplezier!