Doe mee met de Klinkende klankenquiz.

Herken je de persoon aan zijn lach? Van waar komt dit deuntje? Wat is dat rare geluid? Test je oren én je algemene kennis! De Klinkende Klankenquiz is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar en bestaat uit 15 vragen.

afbeeldingen van een oor, een koptelefoon, een olifant

Doe jij ook mee? Ga naar Luisterpunt, klik op 'Volgende' en start de quiz. Veel succes!

De bibliotheek heeft een uitgebreid aanbod daisy-boeken en luisterboeken om te ontlenen. We kunnen je ook inschrijven voor de Anderslezen-app.

Luisterpunt is de Vlaamse openbare bibliotheek voor mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend, dyslexie, afasie, fysieke beperking, ...). Benieuwd naar leuke boekentips en weetjes? Volg Luisterpunt op www.instagram.com/ikhaatlezen en www.facebook.com/ikhaatlezen!

De Klinkende Klankenquiz is gemaakt in het kader van de Week van de Klank (30/08-12/09), één groot feest rond klanken en geluiden!