Afhaalbibliotheek

De afhaaldienst organiseren we voor alle bezoekers voor wie een open bibliotheek nog geen optie is.

Afhaalbib

De bibliotheek geeft mensen uit risicogroepen de kans om te blijven lezen, kijken en luisteren. Voor hen wordt de afhaalservice voor boeken, dvd's, tijdschriften... verdergezet op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 14 tot 15 u. Via het bestelformulier kan een afspraak gemaakt worden.

Nog geen lid van de bibliotheek van Avelgem? Schrijf je dan eerst in.

We hanteren volgende afspraken.

• Je kan maximaal 10 gedrukte materialen (boeken, tijdschriften, strips) en 10 materialen beeld en geluid (luisterboeken, dvd’s) ontlenen.
  • Vooraf bestellen is verplicht.
  • Enkel materialen die aanwezig zijn, kan je gratis bestellen. Kijk dit na in de catalogus op avelgem.bibliotheek.be. (Uitgeleende materialen kan je reserveren via Mijn Bibliotheek.)
  • Je bestelt bij voorkeur via dit bestelformulier. Lukt het niet om dit formulier in te vullen? Contacteer ons op het nummer 056 653040. Hou dan wel volgende gegevens klaar: de lijst van de gewenste materialen (titel, auteur/uitvoerder, materiaalsoort), het nummer van je bibliotheekpas of je rijksregisternummer.
  • Opgelet! We kunnen niet garanderen dat alle materialen die je bestelt, geleverd kunnen worden. Het kan zijn dat een andere lener het materiaal ook bestelde. Alle bestellingen worden chronologisch verwerkt.
  • Haal je je bestelling niet af op het afgesproken tijdstip, dan worden de materialen opnieuw vrijgegeven voor andere bibliotheekgebruikers.

Wil je materialen terugbrengen? Dit kan via de inleverbox aan de voordeur van de bibliotheek buiten de openingstijden. Teruggebrachte materialen worden 72 uur in quarantaine gehouden en zijn dus tijdelijk niet beschikbaar.