Heel het jaar door kunnen groepen na afspraak een rondleiding krijgen in de bibliotheek. Dit aanbod wil leerlingen uit de basisscholen en uit het secundair onderwijs, maar ook leden van verenigingen de mogelijkheden van de bibliotheek laten ontdekken.

Een rondleiding

• illustreert welke mogelijkheden de bibliotheek te bieden heeft (het aanbod, het uitleensysteem, de online catalogus,…),
  • duurt gemiddeld een uur,
  • is gratis.

Aansluitend kunnen deelnemers zich inschrijven om zo meteen enkele bibliotheekmaterialen mee naar huis te kunnen nemen.

Mijn voorkeur gaat uit naar deze data en uren
Opmerkingen of vragen die nuttig zijn bij de voorbereiding van de instructie (vb. interesses/aandachtspunten van de groep’)

Door het verzenden van dit formulier geef ik toestemming om bovenstaande gegevens te verwerken voor het doel van het formulier.