Loopt je lidmaatschap in onze bibliotheek af? Wil je niets van onze diensten missen? Hernieuw dan je lidmaatschap voor het einde van deze maand. Aan de infobalie in de bibliotheek. Of online.

Online kan
1) via Mijn Bibliotheek - lidmaatschap (niet voor lidmaatschap met kansentarief of groepslidmaatschap),
2) of via onderstaand formulier.

Na hernieuwing kan je je lidmaatschap betalen via Mijn Bibliotheek - online betalen of  in de bibliotheek aan de betaalautomaat.

Je hoeft dus niet meer aan te schuiven aan de infobalie.

 
 
mijn gegevens
Noteer je naam en voornaam zoals die op je identiteitskaart of officieel identiteitsbewijs staan.
Vul hier je domicilieadres in.
Ben je jonger dan 18 jaar, noteer dan hier het nummer van je kids-ID.
nummer links bovenaan op de achterzijde van de identiteitskaart, noteer geen puntjes en streepjes, geen spaties - 11 cijfers
verlaagde tarieven
Met je abonnement van de bibliotheek van Avelgem (kostprijs vanaf 18 jaar: jaarlijks 5 euro) kan je ook terecht in de regiobibliotheken van Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem. Bezoek je een van die bibliotheken, dan kan je je abonnement ter plaatse gratis laten activeren.
Heb je al een geldig abonnement bij één van deze regiobibliotheken, dan is je lidmaatschap in Avelgem gratis.
 
Wie een geldige UiTPAS met kansentarief kan voorleggen (= een UiTPAS voor mensen met een beperkt inkomen), betaalt € 1 voor twaalf maanden lidmaatschap.
 
Door het verzenden van dit formulier geef ik toestemming om bovenstaande gegevens te verwerken voor het doel van het formulier.
 
Door gebruik te maken van de openbare bibliotheek verklaar ik me akkoord met het bibliotheekreglement.