Luisterboek
Nederlands

Zoek 't lekker uit! : avonturen van een niet-zo-cool feestbeest

Rachel Renée Russell (auteur), Peggy Vrijens (verteller)
+1
Zoek 't lekker uit! : avonturen van een niet-zo-cool feestbeest
×
Zoek 't lekker uit! : avonturen van een niet-zo-cool feestbeest Zoek 't lekker uit! : avonturen van een niet-zo-cool feestbeest

Zoek 't lekker uit! : avonturen van een niet-zo-cool feestbeest

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De onzekere Nikki (14) hoopt stiekem door Brandon gevraagd te worden voor het Halloweenfeest. Maar MacKenzie, het populairste én gemeenste meisje van de school, heeft ook haar zinnen op hem gezet. Vanaf ca. 11 jaar.
Onderwerp
Schoolleven
Extra onderwerp
LUI, humor, luisterboeken
Titel
Zoek 't lekker uit! : avonturen van een niet-zo-cool feestbeest
Auteur
Rachel Renée Russell
Verteller
Peggy Vrijens  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Tales from a not-so-popular party girl
Uitgever
Amsterdam: Rubinstein, 2015
2 cd's
ISBN
9789462530874

Andere formaten:

Besprekingen

Integrale weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door acteur Peggy Vrijens. De onzekere 14-jarige Nikki probeert zich te handhaven op de middelbare school, waar ze maar twee vriendinnen heeft en vaak botst met het populairste mooie meisje Mackenzie. Voor het jaarlijkse Halloweenfeest hoopt Nikki gevraagd te worden door de knappe Brandon. Maar Mackenzie probeert het feest voor Nikki heel listig te bederven. Nikki, die niet echt verwacht dat Brandon haar zal vragen, laat zich strikken voor het schminken van de balletgroep van haar kleine zusje op de Halloweenfeestavond. Als Brandon haar dan toch vraagt en zij dit verzwijgt voor haar twee vriendinnen, moet ze op die avond op drie plekken tegelijk zijn. Tweede zelfstandig te volgen deel uit de serie 'Dagboek van een muts'. Komisch verhaal, vol zelfspot, geschreven in dagboekvorm, dat sterk lijkt op de populaire serie 'Het leven van een loser' van Jeff Kinney. De humorvolle herkenbare situaties zullen meisjes vanaf ca. 11 jaar ze…Lees verder

Over Rachel Renée Russell

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Suna Lee and Rachel Renee Russell

Rachel Renée Russell (St. Joseph (Michigan)) is een Amerikaanse jeugdboekenschrijfster en advocate.

Ze bracht in juni 2009 het eerste deel uit van Dagboek van een muts (Engels: Dork Diaries), een reeks over een fictief personage met autobiografische elementen, Nikki J. Maxwell. Van de reeks werden al vijf miljoen exemplaren verkocht in de oorspronkelijke versie. Boeken uit de reeks werden in 28 talen vertaald en in 35 landen uitgebracht. Het eerste deel van de reeks leverde haar een 2010 Children’s Choice Book of the Year Award op. De serie telt anno 2017 dertien boeken. In 2017 werd deel 10, Puppy Love, bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Russell schrijft ook jongensboeken. In 2017 verscheen in de serie Max Kruimel de eerste titel Superheld op sokken, gevolgd door Stank voor dank en Crimineel cool.

Privé

Ze heeft twee…Lees verder op Wikipedia

Suggesties