Boek
Nederlands

De geheimen van Minnie Gray

Rachel Hore (auteur), Titia Ram (vertaler)

Minnie Gray is een heel normale vrouw – en een spionne voor de Britse overheid

Engeland, 1928. Het enige wat er van Minnie Gray wordt verwacht, is dat ze een leuke man ontmoet, met hem trouwt en een paar kinderen op de wereld zet. Maar Minnie denkt daar zelf heel anders over. Zij wil iets van de wereld zien. Dan komt er op een dag uit heel onverwachte hoek een kans om inderdaad haar stemp

Titel
De geheimen van Minnie Gray
Auteur
Rachel Hore
Vertaler
Titia Ram
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
A beautiful spy
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2022
351 p.
ISBN
9789022594940 (paperback)

Over Rachel Hore

Rachel Hore (Surrey, 26 januari 1960) is een Brits schrijfster van romantische fictie. Zij woont met haar echtgenoot -de auteur D. J. Taylor- en hun drie kinderen in Norfolk.

Na het bestuderen van de moderne geschiedenis aan St Catherine's College (Oxford) werkte Hore bij uitgeverij HarperCollins totdat zij met haar gezin verhuisde naar Norfolk. Sindsdien geeft zij les in creatief schrijven en publiceren aan de Universiteit van East Anglia. Haar boeken zijn ook in het Nederlands vertaald.

Bibliografie

  • 2006 - The Dream House, Nederlandstalig: Het droomhuis
  • 2007 - The Memory Garden, Nederlandstalig: De droomtuin
  • 2009 - The Glasspainter's Daughter , Nederlandstalig: Zomers licht
  • 2010 - A Place of Secrets, Nederlandstalig: Sterrennacht
  • 2011 - A Gathering Storm, Nederlandstalig: De naderende storm
  • 2013 - Lees verder op Wikipedia