Dvd
Engels

The vampire diaries : love sucks. Season 8

L.J. Smith (naar het werk van), Paul Wesley (acteur), Ian Somerhalder (acteur)
Na het noodlottige ongeluk van hun ouders proberen de 17-jarige Elena en haar 15-jarige broer Jeremy het beste ervan te maken. Vanaf ca. 16 jaar.
Onderwerp
Vampiers
Titel
The vampire diaries : love sucks. Season 8
Naar het werk van
L.J. Smith
Acteur
Paul Wesley Ian Somerhalder Kat Graham Candice Accola Zach Roerig
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2017
3 dvd-video's
Speelduur
16 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Frans, Nederlands, Engels, Spaans
EAN
5051888227879

Besprekingen

Achtste en laatste seizoen* (2016-2017) van de Amerikaanse televisieserie, gebaseerd op de ook in Nederland succesvolle tienerboekenserie van L.J. Smith. Het verhaal speelt in het stadje Mystic Falls, Virginia. Hoofdpersoon is Elena (Nina Dobrev) die na de plotselinge dood van haar ouders probeert haar leven weer op te pakken. Ze raakt bevriend met Stefan Salvatore (Paul Wesley), die een eeuwenoude vampier blijkt te zijn, evenals zijn slechte broer Damon. In dit seizoen hebben de personages leren omgaan met het emotionele vertrek van Elena. Stefan en Caroline zetten hun relatie voort en Damon keert zich tegen zijn moeder Lily. Met hulp van hun vrienden strijden Stefan en Caroline tegen oude en nieuwe vijanden, maar ook Elena keert weer terug. De serie is harder dan 'The Twilight'-saga, maar richt zich op dezelfde jonge doelgroep. Ze won verschillende prijzen waaronder de ASCAP Award voor Beste televisieserie en Teen Choice Awards voor o.a. Beste televisieserie (fantasy/sci-fi) en vers…Lees verder

Over L.J. Smith

Lisa Jane Smith is een Amerikaanse schrijfster, onder meer bekend van de Night World-reeks en The Vampire Diaries-reeks. Haar pseudoniem is L.J. Smith.

Smith heeft drie trilogieën en twee series geschreven. In haar boeken spelen vaak jonge mooie mensen een rol als mens of als een bovennatuurlijk wezen. Vaak is er ook een conflict tussen het goede en het kwade wat draait om een ambigu karakter dat de heldin wil verleiden om de kant van het slechte te kiezen, maar op het eind wordt herboren en de held is.

In 2008 maakte Smith een comeback na een pauze van tien jaar. Ze is begonnen met het schrijven van een nieuwe trilogie in de Vampire Diaries-reeks en een nieuw boek, Strange Fate, voor de Night World-reeks.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Persoonlijke website L.J. Smith

Suggesties