Vertelplaten
Nederlands

Kriebeltenen

Kristien Dieltiens (auteur), Annelies Vandenbosch (illustrator)
+1
Kriebeltenen
×
Kriebeltenen Kriebeltenen
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Onderwerp
Schoenen
Extra onderwerp
Schoenen (jeugd verhalend)
Titel
Kriebeltenen
Auteur
Kristien Dieltiens
Illustrator
Annelies Vandenbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Wielsbeke: De Eenhoorn, 2021
13 vertelplaten
Aantekening
Vertelplaten voor Kamishibai
ISBN
9789462915831

Andere formaten:

Over Kristien Dieltiens

Kristien Dieltiens (Antwerpen, 27 september 1954) is een jeugdauteur. Ze werkte sinds 1974 met kinderen die de inspiratiebron zijn voor haar boeken. Ze gaf les in de steinerschool van Brugge. Nadien werkte ze voltijds als auteur en illustrator en gaf lezingen voor alle leeftijden. Veel van haar boeken zijn vertaald.

Haar eerste jeugdroman, getiteld Olrac, verscheen in Duitse vertaling en kreeg in 2002 de prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.

Selectieve bibliografie

  • De gouden bal (1997)
  • Olrac (12/10 2000)
  • De moedervlek (2002)
  • Kokkerellen (2002)
  • Bloemen op de muur (2003)
  • Ik ben nummer dertien (2004)
  • Aude (2005)
  • De nieuwe knecht van Sinterklaas (2005)
  • De stille pijn van Luca (2005)
  • En de zee nam Eben mee (2005)
  • Knikkers op de weg …Lees verder op Wikipedia

Suggesties