Hoe ver ga je om je geliefden te beschermen?
Jodi Picoult kruipt in de huid van haar personages die voor onmogelijke keuzes worden gesteld. De lezer kan niet anders dan zich afvragen: wat zou ik doen in deze situatie?
Trixie is veertien, mooi, en voor het eerst verliefd. Op een dag wordt haar wereld op zijn kop gezet door een daad van bruut geweld. Opeens lijkt alles waar Trixie in ge

Titel
De tiende cirkel
Auteur
Jodi Picoult
Illustrator
Dustin Weaver
Vertaler
Harry Naus
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The tenth circle
Uitgever
Vianen: The House of Books, 2013
1 digitaal bestand
ISBN
9789044338140

Andere formaten:

Over Jodi Picoult

Jodi Lynn Picoult (New York, 19 mei 1966) is een Amerikaanse schrijfster.

Picoult is geboren in een niet-religieuze Joodse familie die naar New Hampshire verhuisde toen zij dertien was. Zij studeerde aan de Princeton-universiteit. Picoult schrijft romans en ook scenario's voor film en televisie. Van haar werk zijn volgens haar eigen website wereldwijd 40 miljoen exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Songs of the Humpback Whale (1992)
  • Harvesting the Heart (1993)
  • Picture Perfect (1995), Verloren in de stilte
  • Mercy (1996) De mantel der liefde
  • The Pact (1998), Het verbond - een liefdesgeschiedenis, in 2015 uitgebracht als De ultieme belofte
  • Keeping Faith (1999)
  • Plain Truth (2000), Strijd met de waarheid
  • Salem Falls (2001)
  • Perfect Match (2002), De klein…Lees verder op Wikipedia