Boek
Nederlands

Zombie voetbal zorgen

+1
Zombie voetbal zorgen
×
Zombie voetbal zorgen Zombie voetbal zorgen

Zombie voetbal zorgen

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Professor Poost-Dooif is erg ziek. Hij heeft een bijzonder medicijn nodig. Dat zit in de wisselbeker van het Zombievoetbal Cup. Carlo en zijn superheldenvrienden moeten het toernooi zien te winnen. Vanaf ca. 8 jaar.
Onderwerp
Zombies, Voetbal
Titel
Zombie voetbal zorgen
Auteur
Bjorn Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
Mechelen: Bakermat, 2016
116 p. : ill.
ISBN
9789059241862 (hardback)

Besprekingen

Carlo en zijn superheldenvrienden gaan op jacht naar een geneesmiddel voor hun vriend de Professor. Hiervoor moeten zij een voetbaltoernooi winnen, want in de cup zit het benodigde medicijn. Dit boek heeft een bijzondere lay-out. Een flink deel is geschreven en getekend als een stripverhaal. Ook de andere pagina's zijn niet standaard. Het wemelt van verschillende lettertypes, zowel in grootte als in kleurgebruik. Het geheel doet hierbij nogal rommelig aan, maar heeft ook een heel vrolijke uitstraling. De illustraties en tekst kenmerken zich door het gebruik van veel humor. De kinderen zullen regelmatig lachen om de komische situaties. De spanning is goed gedoseerd en afgestemd op de beoogde doelgroep. Dit is het zesde deel uit de serie 'De avonturen van Carlo Cabana'* en is apart te lezen.

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia