Samen dichter Poëzieweek 2021

Fleur in deze coronatijden je raam op met een zelf geschreven/gekozen gedicht. Deel je gedicht op Instagram of Facebook met de hashtag #samendichter en maak kans op een leuke prijs!

In tijden zonder aanraking, op momenten van aarzelend leven, hebben we meer dan ooit nood aan geraakt worden. Woorden zijn daartoe in staat. Poëzie heeft de kracht om te ontroeren en te verbinden. We zorgen er samen voor dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus.

Download het sjabloon van je voorkeur op de pagina www.uitinzuidwest.be/poëzieweek, maak een print op het gewenste formaat, vul je gedicht in en hang het op je raam! Deel je gedicht op Instagram of Facebook met de hashtag #samendichter en maak kans op een leuke prijs!

Deze actie wordt ondersteund door alle bibliotheken in de regio en loopt i.s.m. zuidwest in het kader van Gedichtendag en de Poëzieweek 2021 van 28 januari tot en met 3 februari.

 

Op zoek naar inspiratie? Ontleen dan een poëziebundel in de bibliotheek. Hier alvast een overzicht voor volwassenen en voor kinderen.

Samen dichter sjabloon