Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV)

Vanaf september lees je acht boeken en stem je op je favorieten. Met jouw stem bepaal je mee de volgende winnaars.

kjv logo groot.jpg

INSCHRIJVEN: formulier onderaan deze pagina

Ben je tussen 4 en 16 jaar? Ben je een verwoed lezer? Een leesfan? Een boekenwurm? Gek op boeken? Wil je mee op zoek naar het beste jeugdboek?

Dan ben je de geknipte persoon om aan te sluiten bij de Kinder- en Jeugdjury - Avelgem!

Inschrijven is gratis. Je ontvangt begin september een mapje met je KJV-lidkaart, de lijst met de te lezen boeken en het stemformulier. Je kan de boekenlijst ook vinden op www.kjv.be

Vanaf september lees je acht boeken aangepast aan jouw leeftijd. Dus uren leesplezier. Na het lezen van de boeken maak je een voorkeurslijst = een top 8. Met jouw stem bepaal je mee wie de winnaars worden van de Kinder- en Jeugdjury 2020-2021.

Geef je stemformulier ten laatste af op 10 april 2021 in de bibliotheek van Avelgem. Op het einde van het leesjaar organiseert KJV op verschillende leesplekken in Vlaanderen een KJV-feest. Daar ontmoet je auteurs en illustratoren, kan je leuke dingen beleven en kom je te weten wie de winaaars zijn.

WAAR VIND JE DE KJV-BOEKEN?
Alle KJV-boeken kan je gratis in de bibliotheek ontlenen. Met je KJV-lidkaart kan je ze bovendien gratis reserveren aan de infobalie.

Dyslexie, moeite met kleine letters, slechtziend of blind? De KJV-boeken (van groep 2 tot en met 6) worden uitgegeven in braille, groteletterdruk en als Daisy-luisterboek. Vraag het gewenste boek aan een bibliotheekmedewerker.

Bekijk op Boekenzoeker alle winnars van 2019-2020.

KJV-Lees-je-mee-blokje_442_360_89_f5f1f0.jpg

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zich inschrijven in een van volgende groepen.
• groep 1: 4-6 jaar (kleuters)
• groep 2: 6-8 jaar (1ste en 2de leerjaar)
• groep 3: 8-10 jaar (3de en 4de leerjaar)
• groep 4: 10-12 jaar (5de en 6de leerjaar)
• groep 5: 12-14 jaar (1ste en 2de secundair)
• groep 6: +14 jaar (3de en 4de secundair)

Inschrijvingsformulier
Ben je reeds lid van de bibliotheek?
Door het verzenden van dit formulier geef ik toestemming om bovenstaande gegevens te verwerken voor het doel van het formulier.