DE SCHRIJFWIJZEN Het Groot Dictee Heruitgevonden

Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e? Speel mee met het dictee.

Creatief Schrijven vzw, De Standaard, Radio 1 en de Vlaamse bibliotheken nodigen je uit om op vrijdag 9 oktober mee te spelen met De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers. Wél een taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt.

Het spel telt drie rondes: een traditioneel dictee, multiple choice en spellingbee. De winnaar van elke bibliotheek gaat aan de haal met een exclusief cadeau!

Kriebelt het om mee te doen? Schrijf je in en begin alvast te oefenen!

Inschrijvingsformulier
Door het verzenden van dit formulier geef ik toestemming om bovenstaande gegevens te verwerken voor het doel van het formulier.