Gratis met de klas naar de bibliotheek? Dat kan dankzij dynamoOPWEG.

Je kan gratis gebruik maken van het aanbod van De Lijn volgens hun dienstregeling. Dit met maximum 30 personen tijdens de daluren: van maandag tot zaterdag tussen 9u. en 15.30u. en na 18.30u.

Klik hier voor meer informatie.

We hopen dat nog meer kinderen en jongeren en hun leerkrachten op deze manier kunnen genieten van de waaier aan educatieve activiteiten uit ons aanbod.

Graag tot binnenkort!

dynamoOPWEG wordt gecoördineerd door CANON Cultuurcel (Ministerie van Onderwijs&Vorming Departement O&V) en loopt in samenwerking met de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn en de Lerarenkaart en de culturele steunpunten FARO en LOCUS. Meer dan 700 culturele centra, bibliotheken, musea, bioscopen en academies zijn op dit moment culturele bestemmingen.

Het aanbod van dynamoOPWEG voor scholen en de algemene voorwaarden vind je op www.cultuurkuur.be/dynamo. Met vragen kan je terecht bij vragen@cultuurkuur.be